Novice

7. 12. 2017

Predsednik Državnega sveta Mitja Bervar se je 7. decembta 2017, na povabilo predsednika Društva slovensko-hrvaškega prijateljstva Boža Dimnika udeležil slovesnosti ob 25-letnici delovanja društva.

Delo komisij

Poročila in mnenja komisij Državnega sveta Republike Slovenije.

Preberi več

50. redna seja Državnega sveta Republike Slovenije

Državni svet Republike Slovenije se je v sredo, 12. 4. 2017, sestal na 50. redni seji, na kateri se je med drugim seznanil z Osnutkom Nacionalnega reformnega programa 2017-2018. Obravnaval je Predlog zakona o športu (ZŠpo-1) - druga obravnava, EPA 1691-VII in ga podprl.

Slovenščina

Predsednik DS na odkritju kipa Jurija Gagarina v KSEVT-u

Predsednik Državnega sveta Mitja Bervar se je 11. aprila 2017 na povabilo veleposlanika Ruske federacije dr. Dokuja Zavgajeva in župana Vitanja Mirka Polutnika udeležil odkritja doprsnega kipa Jurija Gagarina, na predvečer mednarodnega dneva poleta človeka v vesolje.

Slovenščina

Sprejem guvernerke Vladimirske pokrajine

Predsednik Državnega sveta Mitja Bervar z delegacijo je 11. aprila 2017 sprejel guvernerko Vladimirske pokrajine Svetlano Orlovo s sodelavci.

Slovenščina

Predsednik DS na poslovni konferenci Vladimirske pokrajine

Predsednik Državnega sveta Mitja Bervar se je 10. aprila 2017 udeležil poslovne konference o sodelovanju med Republiko Slovenijo in Vladimirsko pokrajino.

Slovenščina

Predsednik DS na letnem poslovnem srečanju My Doctor in Europe

Predsednik Državnega sveta Mitja Bervar se je 7. aprila 2017 udeležil letnega poslovnega srečanja edicije May Doctor in Europe in izdaje nove publikacije Specialist.

Slovenščina

Sprejem guvernerja Orlovske pokrajine

Predsednik Državnega sveta Mitja Bervar je 5. aprila 2017 sprejel guvernerja Orlovske pokrajine Vadima Potomskega z delegacijo.

Slovenščina

Predsednik DS na strokovnem posvetu ob 25. obletnici SID banke

Predsednik Državnega sveta Mitja Bervar se je 4. aprila 2017 udeležil strokovnega posveta z naslovom 25. obletnica delovanja SID banke: Nova industrijska revolucija je tu - in kje ste vi? Posvet sta pripravili SID - Slovenska izvozna in razvojna banka.

Slovenščina

Slovesna predaja slovenskega prevoda Unescove Deklaracije o načelih strpnosti

Predsednik Državnega sveta Mitja Bervar je 4. aprila 2017 sprejel predstavnike Slovenske nacionalne komisije za Unesco in izobraževalnega centra Eksena, ki so mu slovesno izročili slovenski prevod Unescove Deklaracije o načelih strpnosti.

Slovenščina

Predsednik DS na strokovnem posvetu Odpadki in emisije v sistemu krožnega gospodarstva

Predsednik Državnega sveta Mitja Bervar se je 30. marca 2017 udeležil strokovnega posveta, ki so ga v Moravskih toplicah pripravili Zveza ekoloških gibanj Slovenije, ZRS Bistra Ptuj, Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru in Fakulteta za strojništvo Univerze v Ljubljani.

Slovenščina

Sprejem veleposlanika Republike Bolgarije

Predsednik Državnega sveta Mitja Bervar je 29. marca 2017 sprejel veleposlanika Republike Bolgarije Dimitarja Ivanova Abadijeva.

Slovenščina

Strani

Copyright 2013, Vse pravice pridržane